Advertisement

Απεργια Πνο / Apergia Ths Pno Stis 28 Noembrioy E Mesara - Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την.

Απεργια Πνο / Apergia Ths Pno Stis 28 Noembrioy E Mesara - Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την.. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Η απεργία θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της τετάρτης στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία εξήγγειλε η εκτελεστική επιτροπή της.

Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Η απεργία θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της τετάρτης στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από.

Pno Dihmerh Panelladikh Apergia Apergia Sta Ploia Limnos Report Enhmerwtiko Psyxagwgiko Website Gia Thn Lhmno
Pno Dihmerh Panelladikh Apergia Apergia Sta Ploia Limnos Report Enhmerwtiko Psyxagwgiko Website Gia Thn Lhmno from www.limnosreport.gr
Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Έληξε η απεργία της πνο. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πνο. Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Πότε θα γίνει η απεργία της πνο.

Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο.

Πότε θα γίνει η απεργία της πνο. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της. Η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) ζητεί την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των. Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις:

Πέμπτη 6η μαΐου πλοία (πνο) 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία μετρό 24ωρη απεργία τραμ 24ωρη απεργία συγκέντρωση πλατεία κλαυθμώνος 11:00. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της.

Xwris Ploia Deytera Kai Trith 48wrh Apergia Pno Skai
Xwris Ploia Deytera Kai Trith 48wrh Apergia Pno Skai from www.skai.gr
Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργια πνο: «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν.

Η απεργία θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της τετάρτης στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της. Η απεργία ξεκινάει στις 6.00 το πρωί της δευτέρας και η πνο καλεί ειδικά τις εταιρείες των πλοίων που μεταφέρουν πρόσφυγες, να το κάνουν μέχρι και τα. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από.

Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) ζητεί την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των. Έληξε η απεργία της πνο. Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης.

Apergia Pno Pote Denoyn Ta Ploia Sta Limania Emfragma Gia Ton Toyrismo Newsbomb Eidhseis News
Apergia Pno Pote Denoyn Ta Ploia Sta Limania Emfragma Gia Ton Toyrismo Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργια πνο: Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες αρχίζουν τα δρομολόγια άμεσα. Ο πρόεδρος της πεαθεν, λευτέρης σαριδάκης. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ.

Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας για δεύτερη ημέρα, παραμένουν από. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Πέμπτη 6η μαΐου πλοία (πνο) 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία μετρό 24ωρη απεργία τραμ 24ωρη απεργία συγκέντρωση πλατεία κλαυθμώνος 11:00. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Η απεργία θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της τετάρτης στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) ζητεί την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες θα μείνει η χώρα την τετάρτη 28 απεργία πνο | ειδήσεις:

Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα απεργια. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία εξήγγειλε η εκτελεστική επιτροπή της.

Post a Comment

0 Comments